dissabte, 14 d’agost del 2010

Botamarges 2010. El repte de lo que queda d´any

En acabar l´estiu començen tots els corredors a reprendre els entrenaments en serio, i planificar-se la temporada, i jo per a variar vaig al contrari que el món...lo que s´anomena popularment, "fer el singuanguo"... m´he passat l´estiu pegant-li a les sabatilles i la bicicleta per a poder aplegar bé a Botamarges.



Botamarges, per a qui no ho sapia, és una cursa de muntanya que es celebrarà a Forna. El recorregut consta de 63km amb casi 3000m de desnivell positiu, i una dura ascensió cap al km 20, que ens deixarà al cim de la Safor.
L´any passat quan es va presentar la prova, només feia setmanes que havia començat a correr, i encara que ens feia il.lusió fer-la en la modalitat de caminants, ens vam rajar i no la vam fer. Però les coses han canviat i el dia 18 de setembre, a les 6 del matí ixirem de Forna disposats a passar-nos una dotzena de hores patint i rabiant per la muntanya.



Que estigueu bons, i que jo complete els 63km sense problemes fotuts(que de lleus segur que en tindré un bon grapat)!

1 comentari:

  1. eyyyyyyyyyyyyyy campió. No havia vist que el teu blog.
    Vas a fer un temps impresionant perque estas molt fort. Per lo menys ens vorem en la eixida, perque en carrera serà imposible seguirte.

    ResponElimina