dimecres, 28 de juliol del 2010

Entrenament nocturm per Botamarges-land

Com ja vaig dir: "Deu els cria i ells es busquen per a fer les animalades junts" hehehe Et voilà!



Aixina com qui no vol la cosa, crec que va ser Ximo va dir un dia: "xe, i si quedem una nit per a entrenar la mitat de la cursa de Botamarges?"...aixo volien els patos. Es comenta al foro, comença a animar-se la gent, i al final, el dissabte erem 16 flipers a la Plaça de Forna, disposats a aplegar despres de 30km i 1500m+ , ben entrada la nit a L´Orxa, on ja haviem deixat alguns cotxes.

Comença la actuació per pista i senda divertida, fins aplegar a Villalonga.





Ací som la diversió del poble hehe Normal. Les 21h, tot el poble pel carrer, i 16 personatges carregats amb motxilles i bidonets travessant el poble. Parem al Mercadona i a la Font dels 16 xorros (no cal que explique perque s´anomena aixina :p), eixiem a xorro per cap. Allí vam menjar, vam carregar aigua que degut a la humitat impresionant que feia ens la acabàvem enseguida, i al cap de una horeta, vam seguir la marxa buscant el maldecap del dia. Bueno, de la nit: El pic de la Safor.

A la senda d´ascens vam aplegar ja amb 20km prou corredors a les cames, i crec que entre açò i la humitat ens va passar factura a tots...pero..."somos ultrarunners, coño!" i ale, cap amunt amb el cap mirant a terra.

Apleguem casi dalt, fem una paradeta técnica entre bromes i rialles, i ja tocava baixada fins L´Orxa en festes. Baixant es podia sentir al fons la música de la orquestra, i xino xano, al poble vam aplegar.





Si a Villalonga erem els raros del poble, a L´Orxa no et dic res...damunt anaven, la mitat del poble, mamats ja, i només feien que preguntar-nos on teniem les bicicletes, i que si erem ciclistes, i coses aixina...es veu que L´Orxa és mtb-city. Mos vam fer un refrigeri, i cap a casa. A les 5 del matí aplegava jo.

Una vesprada-nit de categoria, entre gent de categoria i un ambient bonissim. Va sobrar humitat i res més.

Dades del gps

Que estugueu bons!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada